Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi İftar Çadırına Yoğun İlgi
banner229

Sosyal ve insan odaklı çalışmalarını sürdüren Siirt Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurduğu ‘İftar Çadır’ına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
Siirt Belediyesi, kimsesiz, maddi durumu iyi olmayan ya da çeşitli nedenlerle evlerinde iftar açamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile afetzedeler için kurduğu iftar çadırında her gün 1500 vatandaşa sıcak iftar yemeği ve tatlı ikram ediyor. 
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatlarıyla kurulan iftar çadırı ramazan ayı boyunca her gün 1500 kişiye hizmet vermeye devam edecek.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar çadırında yardımlaşma ve dayanışmanın hissedildiği bu mübarek ayda, Siirtli vatandaşlar aynı sofrayı paylaşmanın huzurunu yaşıyor. 
Vatandaşlar da uygulamadan duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’na teşekkür ettiler.
İhtiyaç sahibi ailelerin yanında olmak, Ramazanın manevi atmosferini yaygınlaştırmak için çalışmalarımız devam edecektir. 
Bu kapsamda gıda kolisi dağıtımı, sıcak yemek servisi, iftar çadırımızda her gün bin 500 kişiye yemek ikramımız, ramazan ayı boyunca devam edecektir.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakki batur 13 ay önce

Yardım yemegi