Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, HDP Siirt Milletvekillerinin İddialarını Yalanladı
banner229

Siirt Belediyesi, HDP’li Siirt Milletvekillerinin Kasaplar Deresi Nawala Kasaba) olarak bilinen bölgede izinsiz kazı yapıldığı iddialarını yalanladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Belediyemiz ile ilgili aralarında HDP Milletvekillerinin de bulunduğu bazı kişilerin tamamen yalan ve iftira niteliğindeki beyanları ve asılsız sosyal medya paylaşımları üzerine kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına açıklama ihtiyacı doğmuştur.

Bu iddialara ilişkin;

1. Sosyal paylaşım sitesi (twitter) üzerinden paylaşılan (Yeni Mah. 1332 ada 1 No’lu Parsel) ve kazı çalışmasının olduğu yerde yapılan inceleme ve araştırma neticesinde Belediyemizce herhangi bir çalışmanın yapılmadığı, mülkiyetinin bir vakfa ait olduğu ve alanın iddia edildiği gibi kasaplar deresi (Nawala Kasaba) mevkiinde olmadığı, yeni bir İmara Açma işleminin söz konusu olmadığı anlaşılmıştır.

2. Bahsi geçen arazinin sahibi olan vakıf tarafından 2014 yılında eğitim kurumu yapılmak üzere, özel bir eğitim kurumuna kiralandığı, ancak dönemin HDP yönetimindeki Siirt Belediyesi tarafından yatırımın durdurulduğu, 09/05/2021 tarihinde yapılan denetimde özel eğitim kurumunun inşaatının temelinde bulunan hurda demirleri çıkarttıkları, konunun Belediyemizle bir ilgisi olmadığı anlaşılmıştır.

Aralarında HDP Milletvekillerinin de bulunduğu müfteriler, kinlerini ve kirlerini kusmak için bahane aramakta ve hatta bahaneye bile ihtiyaç duymamaktadır. Birçok iftira ve yalanı birbirine bağlayarak Devletimize, milletimize ve Belediyemize karşı bir algı oluşturmaya çalışmaktadırlar.

Siirt Belediyesinin yatırımları ortaya çıktıkça, Siirtli hemşehrilerimizin belediye hizmetlerinden, memnuniyeti arttıkça birilerinin dengesi bozulmaktadır. Terör vaat eden, terörden beslenen ve milletin evlatlarına dağı reva gören, şantiyeleri basan, memleketin geri kalması için her türlü ihaneti yapan bir anlayışın temsilcileri halka hizmet yolundan bizi döndüremezler.

Tamamen asılsız ve iftira niteliğindeki iddialar doğrultusunda ilgili kişi/kişiler hakkında gerekli suç duyurusunda bulunulacaktır.

SİİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.