Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Gençleri ve Çocukları Spor Yapmaya ve Sporla Buluşturmaya Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediyesi, gençleri ve çocukları spor yapmaya ve sporun çeşitli dallarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Siirt Belediyesi Spor Müdürlüğü, 2021 yılı içinde Barış Mahallesi Mehmet Sincar Parkı Gençlik ve spor Merkezi’nde 5650 genç ve çocuk çeşitli etkinliklerden faydalandı. Siirt Belediyesi Spor Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslara 10-18 yaş arası herkes katılabiliyor.

“Gençler ve çocuklar Kurslara Yoğun İlgi Gösteriyor”

10-18 taşa aralığı Genç ve çocuklarımızın boş vakitlerini faydalı etkinliklerle geçirmelerini sağlamak amacıyla dizayn edilen merkezde; Geleneksel Okçuluk,Masa Tenisi, Dart, Badminton, Langırt, Hemsball, Zekâ Oyunları eğitimleri verilmekte ayrıca 6-12 yaş aralığında ki çocuklar için de Dama, Santranç, 9 Taş, 5 Taş, Pentago, Reserve, kulamı gibi zekâ oyunları köşesi ve çeşitli eğitici kişisel gelimlerine katkı sunacak eğitim kursları düzenlenmiştir.

Yıl içinde Belediyemiz Birimler arası Halı Saha Futbol Turnuvası (16 Takım) düzenlenmiş, takımlara çeşitli ödüller verilmiştir. İlimiz İşitme Engelliler Spor kulübünün Bölgesel Bal Ligine katılımı için Forma, spor malzemesi ve nakdi yardımda bulunulmuş, Siirt Akademi Spor kulübüne de malzeme yardımında bulunulmuştur.

3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle, İlimiz İşitme Engelliler Futbol Takımı ile Birimler arası Futbol Turnuvası düzenlenmiş, çeşitli hediyeler verilmiştir.

“Her Mahalleye Bir Pota Projesi” kapsamında Spor Toto Teşkilat başkanlığınca desteklenen 100 pota satın alma ve kurulum çalışmaları devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.