Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi “E Devlet Üzerinden Hizmet Vermeye Başladı”
banner229

Siirt belediyesi olarak e-devlet üzerinden İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğünün e-belediye sistemiyle vatandaşlara online hizmete başladı.

Siirtliler herhangi bir komisyon ödemeden  bir çok işlemi e-devlet üzerinden yapabilecekler. Uygulamaya giren e-belediye sistemi ile vatandaşlar e devlet üzerinden borçlarını sorgulayabilecek  ve ödemelerini yapabilecek.

Uygulama kapsamında; su faturası,ilan ,reklam, çevre tevizlik vergisi belediyeye ait taksitlendirilmiş borçların taksitleri, kira gibi birçok alanda sorgulama ve ödeme yapılabiliyor. Sistem dahilinde ayrıca kamu ve özel bankalardan da ödeme yapılabilecek.

Hayata geçirilen sistem ile tapu işlemlerinde de vatandaşlara büyük kolaylık sağlanıyor.Bundan böyle rayiç bedel belgesi almak için belediyeye gitmeye gerek kalmayacak, Tapu müdürlüğünde yapılacak rayiç bedel borç sorgulaması sonucunda ilgili belge sistem üzerinden işlem sahiplerine verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.