Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Dezenfekte Çalışmalarına Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediyesi, kentte tüm ortak kullanım alanlarında koronavirüs salgınına karşı dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Tüm ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon işlemlerini sıklaştıran Siirt Belediyesi, ilaçlama ekipleri, çalışmalarını 7/24 sürdürüyor.

Belediye ekiplerinin şehirlerarası otobüs terminali, camiler, hastaneler, otobüs durakları, sağlık ocakları, toplu taşıma araçları, okullar, yeraltı çöp konteynerleri ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada, koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların, hız kazandığı ifade edilerek, “İl Merkezinde bulunan toplu taşıma araçlarında, camilerde, lavabolarda, tüm okullarda olduğu gibi ciddi bir araç ve insan yoğunluğunun olduğu otogarda da dezenfeksiyon çalışmalarımızı yürütüyoruz. Güçlü bir kadromuz var. Bu çalışmalarımızın rutin olarak gün aşırı devam edecek." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.