Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Deprem Bölgesinde Temizlik Hizmetlerine Destek Veriyor
banner229

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı 6 Şubat'ta ilk saatlerden itibaren tüm kurum ve kuruluşlar gibi belediyeler de bölge illerine yardım ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Arama kurtarma ekiplerini, iş makinelerini depremden etkilenen kentlere yönlendiren belediyeler, acil ihtiyaçların giderilmesinin ardından barınma, yiyecek ve giyecek temini, altyapı, temizlik alanlarındaki çalışmalarını AFAD'ın koordinesinde sürdürüyor.

Siirt Belediyesi Hatay ilinde enkaz kaldırma çalışmalarına destek vermek amacıyla kurduğu şantiyede sürdürdüğü hizmetler ile birlikte temizlik işlerine de destek oluyor.
Siirt Belediyesi, deprem bölgesi Hatay’da temizlik hizmetlerine destek vermek amacıyla felaketin ilk günlerinde yola çıkarılan 2 su tankeri, çöp kamyonları, ilaçlama aracı ve yedekli personellerle 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürüyor. 
Siirt Belediyesi, Afad koordinasyonunda deprem bölgesinde vatandaşların sağlığını korumak amacıyla çöp toplama ve çevre temizliği çalışmalarının yanı sıra bölgedeki salgın ve hastalık riskine karşı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Hatay’da kamyonlarla çöp topluyor.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.