Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Caddeleri Dezenfekte Etti
banner229

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında caddeleri dezenfekte etti.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik'in talimatıyla harekete geçen temizlik ekipleri, Kovid-19 kapsamında uygulanan kısıtlama dolayısıyla boşalan caddelerde çalışma başlattı.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik ve Beledyie Başkan Yardımcısı Hıfzullah Canpolat kentin işlek yerlerinden Güres Caddesi'ndeki çalışmaları inceleyerek, görevlilerden bilgi aldılar

.Atik, Siirt halkının en güzel hizmetlere layık olduğunu belirterek, Ramazan Bayramı arifesinde cadde ve sokaklarda temizliğe gerekli önemi verdiklerini söyledi.

Kentte haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarının da sürdüğünü dile getiren Atik, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için gece gündüz demeden görev başında olacaklarını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.