Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Bayram Öncesi Çocukların Yüzünü Güldürdü
banner229

Siirt Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ‘Hamiyet Merkezi’,  bayram öncesi yetim ve dezavantajlı çocukları unutmadı.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatıyla Siirt Belediyesi Hamiyet Merkezi, kurban bayramı öncesi çocukların yüzleri güldürdü. Yapılan çalışmadan memnun olan çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı.

Siirt Valiliği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı verileri ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı sosyal incelme ekiplerinin saha taraması ile tespit edilen ailelerin çocukları Belediye tarafından temin edilen araçla evlerinden alınarak, kent merkezindeki giyim mağazasında, aileleriyle beraber bayramlıklarını beğendi.

Programda gönüllerince kıyafet ve ayakkabı alan çocuklar daha sonra aileleriyle birlikte tekrar evlerine bırakıldı. Yetim ve dar gelirli ailelerimizin ve çocuklarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.