Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Bağ Yollarını Asfalt ve Parke Taşı Döşemeye Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediyesi üretime destek vermek amacıyla bağ yollarında başlattığı asfalt ve parke çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatı üzerine Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bağ yollarının beton parke taşı ile döşenmesi işinin çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, yaptığı açıklamada, çalışmalar kapsamında il merkezinde belirli caddelere bağlı ana halter yol güzergahlarında belirlenen hatlar iş süresince 400 günde tamamlanacağını söyledi.

Toplamda 55 bin metrekare parke taşı döşemesi yapılacağını belirten Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, Siirtli üreticilerin bağlarına daha kolay bir şekilde gitmeleri çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selamlar vali vey 3 yıl önce

Sayın valim. Karabağlar Beldesin de de çok sayıda bağ evi var. Belediyemizin gücü yoktur. Bizim bağ evlerinin de yollarını parke taşı ile döşeseniz memnun kalırız. Selamlar...