Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Özel Etkinlikler Düzenledi
banner229

Siirt Belediyesi güne karanfil dağıtarak başladı. Sabah mesaiye başladıktan sonra ilk olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediye binasında bulunan tüm birimleri gezen Başkan Yardımcıları Kadir Yıldız ve Ahmet Bülbül, çalışan bayan personelin günlerini kutladı.
FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTURULDU
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye bünyesinde çalışan kadınlar fidanları toprakla buluşturdular. Etkinlikler kapsamında Belediyeye ait toplu taşıma araçlarına binen kadınların günleri kutlanarak karanfil takdim edildi. 
Belediye çalışanları mahalle mahalle dolaşarak kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladı. Siirtli kadınların günlerine kutlayan belediye personelleri Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu’nun selamını iletip karanfil dağıttılar.
Hz. FAKİRULLAH (GÜRES) CADDESİNDE EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI
Siirt Belediyesi bünyesinde açılan kurslarda el emeği göz nuru olan ürünler Güres caddesinde kurulan çadırda sergilendi. Siirtli kadınlar tarafından Belediyenin açmış oldukları kurslarda yapılan ürünler “ Kadın” konulu sergide vatandaşların beğenisine sunuldu. 
Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu güres caddesinde kurulan “Kadın” konulu sergiyi ziyaret ettiler. Kursiyerler tarafından yapılan ürünleri inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu kadınların günlerini kutladı.
Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu daha sonra Hz. Fakirullah Caddesini gezerek, kadınlara karanfil dağıttı. 8 Mart dünya Kadınlar gününü kutladılar.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.