Bu haber kez okundu.

SİİRT BELEDİYESİ, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİ
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya ve Eşi Nurten Kızılkaya 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Özel bir AVM’de düzenlenen sergiye katıldı. 

Vali Kızılkaya, Siirt Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi, jandarma, emniyet, ÇATOM ve Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün açmış olduğu sergi ve stantları gezerek ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Kadınlara karanfil dağıtan Vali Kızılkaya ve Eşi Nurten Kızılkaya, kadınların 8 Mart Dünya Kadılar Günü’nü kutladı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, “Kadınların hayatımızın her alanında var olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Kadını her zaman ve her zeminde baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir geleneğin temsilcileriyiz.
Bu vesileyle başta şehit ve gazi anneleri ile eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” İfadelerini kullandı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.