Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Genişletme Projesi Başlattı
banner229

Siirt Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Genişletme Projesi başlatıldı. Mevcut meydana ek yaklaşık 4500 m2 ek alan kazandırılacak.

Siirt Belediyesinden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Genişletme Projesi’ne ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Yeni yapılacak alan içerisinde yaklaşık 1200 m2 ek yeşil alan kent meydanına kazandırılacaktır.

Mevcut yeşil alan rehabilite edilecektir. İçerisinde basketbol sahası ve kaykay rampası gibi spor alanları barındıracak olup çocuklar ve gençler için kentteki spor faaliyetlerine destek sunabilecektir.

İçerisinde bölgede eksikliği hissedilen çocuk oyun alanı ve çeşitli kent mobilyaları barındıracaktır. Mevcut amfilere ek olarak yeni amfi alanları düzenlenecektir.

Dekoratif aydınlatma figürleriyle meydanda estetik bir görünüm elde edilebilecek ve aynı zamanda aydınlatma seviyesinin yükselmesiyle güvenlik zaafiyetleri minimum seviyeye indirgenecektir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.