Bu haber kez okundu.

SİİRT BAROSUNDAN CEZA MUHAKEMESİ HUKUKU SEMİNERİ
banner229
Siirt Barosunun  Ceza Muhakemesi  eğitim semineri yapıldı.
Bir otelde düzenlenen seminerde Ceza Muhakemeleri hukuku ele alındı. İzmir de bulunan Ceza Hukukçuları Platformuna üye 6 avukat tarafından gerçekleştirilen seminerde, yakalama, gözaltı, tutuklama ve ceza yargılamasında deliller konuları detaylı olarak ele alındı.
60 civarında avukatın takip ettiği seminerin ilk gününde sunumun ardından seminere iki ayrı salonda devam edildi. Semineri takip eden avukatlara katılım belgesi verileceğini belirten Siirt Barosu Başkanı Av. Cemal Acar “Meslek içi eğitime büyük önem vererek, meslektaşlarımızın bilgilerini tazelemeye çalışıyoruz. Bu seminerde de meslektaşlarımızın her gün karşı karşıya olduğu ceza muhakemesi hukukunu çeşitli yönleriyle ele alacağız.
Seminerin yararlı geçeceğine inanıyorum. Bundan sonra da benzer eğitim seminerleri düzenlemeye devam etmeyi planlıyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.