Bu haber kez okundu.

SİİRT BAROSU HİZMET BİNASINA KAVUŞUYOR
banner229

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Siirt Barosu Hizmet binasının temel atma töreni için Siirt'e geldi.

Feyzioğlu, Siirt Valisi Ali Fuat Atik'i makamında ziyaret etti. Daha sonra Siirt Adliyesine geçerek Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Tarakçı ve İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Ali Atkan'ı ziyaret eden Feyzioğlu, yargı mensuplarıyla bir süre görüştü.

Siirt Adliyesi karşısında Siirt Barosunun Hizmet Binası temel atma törenine katılan Feyzioğlu, burada yaptığı konuşmasında 3 bin 500 metrekare alan üzerinde tapılacak hizmet binasının adalete hizmet etmek için güzel bir tesis olacağını söyledi.

Feyzioğlu, baroda 2 konferans salonunun yer alacağını ve bu salonlardan birine Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki terör saldırısında hayatını kaybeden eski Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi, diğerine de Siirt'te 2 Kasım 2015'te uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat Mehmet Nezir Okur'un isminin verileceğini aktardı. 

‘Siirt Baro Evi’ temel atma töreninde hitap eden Vali Atik:”Baro evinin, adalet camiasının çok önemli bir ihtiyacını gidereceğine dikkati çekerek desteklerinden dolayı TBB Başkanı Av.Metin Feyzioğlu ve Siirt Baro Başkanı Av.Nizam Dilek’e teşekkür etti.

Yapılan konuşmalarım ardından temel atma butonuna basılarak, hizmet binasının ilk harcı atıldı.

Baro Başkanı Av. Nizam Dilek,Siirt Barosu Hizmet binasının temel atma törenine katılan TBB Başkanı Av.Prof.Dr. Metin Feyzioğlu , Siirt Valisi Ali Fuat ATİK, Başsavcımız Yunus Fırat, Adalet Komisyonu Başkanımız Mehmet Tarakçı, İdare  Mahkemesi başkanımız Mehmet Ali Atkan,  Batman Baro Başkanımız Abdulhamit Çakan,  Bingöl Baro Başkanımız Hanifi Budancamanak, Şırnak Baro Başkanımız Nuşirevan Elçi,  Urfa Baro Başkan Yardımcısı Velat Karahan, TBB saymanı Sabri Erdal Güngör,  TBB Başkan Danışmanı Zafer Köken, TBB yönetim kurulu üyelerine, Siirt Barosu yönetim kurulu, denetleme ve disiplin kurulu üyelerine, üst delegelerimize, Siirt Barosu  Avukatlarına , Basın emekçilerine ve tüm dostlara teşekkür etti.

Tören, Feyzioğlu'nun çocuklara oyuncak hediye dağıtmasıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.