Bu haber kez okundu.

Siirt Arçelik ve Beko Servisleri
banner229

Ülkemizde çok uzun bir süredir kaliteli ve sağlam Beyz Eşya cihazları imal eden Arçelik şirketi, her kesimden kullanıcıya hitap ediyor. Şirket politikası olarak istikrarlı üretim çizgisinden şaşmayan marka, aklınıza gelecek her çeşit elektronik ev ürünü ile hayatımızı daha konforlu ve rahat bir hale getiriyor. Üretim bandından çıkan Arçelik ürünleri belli birgarantisüresi ilepiyasaya süren şirket, satışını yaptığı hercihazın arkasındaolduğunu ispatlıyor. Gün içinde Arçelik markaBeyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerindemeydana gelen teknik arızalariçin ile görüşmenizi tavsiye ediyoruz. Tek birürün ve modelle sınırlı kalmayan hizmetlerimiz markanın ürettiği bütün ürünleri kapsamaktadır. Bunun yanı sıra Arçelik klima, kombi, termosifon, şofben ve diğer arıza veren ürünleri de usta servis kadromuza teslim edebilirsiniz.

Siirt'nın her bölgesine yetişerek kesintisiz hizmet vermeye devam eden usta ekibimiz bütün arızalar ile baş edecek bilgi birikimi ve deneyime sahiptir. Sektörde uzun yıllar çalışmanın tecrübesini yerinde kullanan ekiplerimize gönül rahatlığı ile bozulan Arçelik marka cihazları teslim edebilirsiniz. bozulan cihazı tamir ederken arızalı cihaz parçasını Arçelik şirketi tarafından imal edilen orijinal yedek malzemeler ile değişiyor. Bu sayede elektronik ev ürününü daha uzun süre sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. İster garanti kapsamında olsun ister olmasın ummadık bir anda bozulan bütün Arçelik ürünleriniz için teknik servislerimiz gün boyu hizmet vermeye hazırdır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan elemanlarımızın birinci önceliği bozulan Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerini size ilk günkü sağlam haliyle teslim etmektir.

Adresinize en yakın Siirt Arçelik ve Beko Servisleri için sitemizi kullanabilirsiniz. En az Arçelik şirketi kadar teknik servis hizmetlerine önem veren sitemiz size kaliteli ve güvenilir hizmet veren ekipleri aynı çatı altında toplamaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.