Bu haber kez okundu.

Siirt Altınoluk Turizm İle Hac’ca Gidecekler Salı Günü Dualarla Uğurlanacak
banner229

Siirt İl Müftülüğü tarafından 2024 yılı hac organizasyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Altınoluk Acentesi ile hacca gidecek 33 hacı adayı “uygulamalı hac hazırlık semineri” tamamlandı.

Grubun başında Altınoluk Şirket sahibi Suat Özyapıcı ve Şirvan Müftüsü Besri Bilgetay eşlik edeceği 33 hacı adayı Salı günü dualarla uğurlanacak.

Salı günü gece saat 23’ te 33 kişi ile Medine’ye hac yapmak üzere hareket edeceklerini belirten, Kafile Başkanı ve Şirket sahibi Suat Özyapıcı, Siirt’imizden sadece Müftülük ve Altınoluk Turizm Resmî kurada ismi çıkan hacılarla organizasyonu yapıldığını, hac vizesi dışında kimseyi götürmemektedir.

Siirt’imizden kontenjan gereği Altınoluk acentamıza 33 hacı tahsis edilmiş ve 4 gün içinde kontenjanımız dolmuştur.

Hamza Aras mescidinde son seminerimizi yaptıktan sonra 28 Mayıs gecesi Medine’ye hareket edilecek, 05 Temmuz’da Cidde’den Siirt’e geri döneceklerdir.Allah her isteyene nasip etsin.” İfadelerini kullandı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.