Bu haber kez okundu.

Siirt AK Parti'den Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Kampanyası
banner229
AK Parti il ve ilçe teşkilatları, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatı üzerine 10 gün sürecek Bayırbucak Türkmenlerine yönelik yardım kampanyası başlattı.
AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından başlatılan, tüm Türkiye’de AK Parti il ve ilçe başkanlıkları tarafından gerçekleştirilecek ve on gün sürecek olan yardım kampanyasıyla ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yardım kampanyasının Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla başladığını belirtti.
Çalapkulu, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatlarımız tarafından bölgede acil olarak ihtiyaç duyulan malzemeler toplanacaktır.
Konserve (dayanıklı gıda maddeleri), kuru gıda, çocuk bezi gibi hijyenik malzemeler, tıbbi malzemeler, giysi ve ayakkabı, tekerlekli sandalye, ortopedi malzemeleri, çocuk maması, battaniye gibi yardım malzemeleri on gün süre ile toplanacak ve daha sonra Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığımızın organizasyonuyla bölgeye ulaştırılacaktır.
Tüm kamuoyunun ve özellikle Sivil Toplum Örgütlerinin desteklerini bekliyoruz. Ayrıca yardımda bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımız teşkilatımızla irtibata geçebilirler” dedi.
Suriye ordusunun bölgedeki Türkmen vatandaşların varlığına son vermek istediğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, ‘’Türkiye Cumhuriyeti, hiçbir zaman insanların zulüm görmesine sessiz kalmayacaktır.
Bayırbucak Türkmenlerine yönelik saldırıları da bu bağlamda şiddetle kınıyoruz. Son dönemde bir katliamın eşiğinde hayatlarına devam etmeye çalışan Bayırbucak Türkmenlerinin her zaman yanında olduğumuzu da bir kez daha ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.