Bu haber kez okundu.

Siirt AK Parti Kadın Kolları Aşure Dağıttı
banner229

AK Parti Siirt İl Kadın Kolları üyeleri muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.

Bir alışveriş merkezi önünde gerçekleştirilen etkinlikte,kadınlar tarafından hazırlanan aşure halka ikram edildi.

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, birlik, beraberlik ve dayanışmanın bir örneği olan muharrem ayında vatandaşlara aşure dağıttıklarını söyledi. İslam aleminde muharrem ayı ve aşurenin öneminin ayrı olduğunu ifade eden Temiz, "Birlik ve beraberliğin simgesi olması adına, bütün güzelliklerin birlikte paylaşılması adına aşure dağıttık. Vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdiler. Emeği geçen ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, etkinlikte yaptığı konuşmada,  Muharrem ayının önemine değinerek, “Muharrem ayı biliyorsunuz dinimizde 4 önemli aydan bir tanesi. Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimi ile beraber bir etkinlik düzenledik. Ben tüm İslam âleminin ve tüm vatandaşlarımızın Muharrem aylarını kutluyorum. Muharrem ayları, birlik ve beraberliğin, kaynaşmanın vesile olduğu günlerdir. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin diyorum” Emeği geçen tüm kadın kollarındaki arkadaşlarıma ve herkese teşekkür ediyoruz."Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.