Bu haber kez okundu.

SİİRT AK Parti Aday Adayı Kemal Bilim, Bursa’da Vakıf Dernekleriyle Bir Araya Geldi
banner229
   İstanbul, Yalova ve Bursa’da bulunan ilçe dernekleri başkanları ve yönetim kurulu üyeleri BUSİDER (Bursa Siirtliler Derneği) ev sahipliğinde bir araya geldiler.
   SİSİAD Başkanı ve AK Parti Siirt Milletvekili aday adayı işadamı hemşerimiz Kemal Bilim burada bir konuşma yaparak, üç dilli kardeş şehir ve medeniyetler beşiği olan Siirt’imizle ilgili olarak çözüm önerileri ve tespitlerde bulunarak, bir araya gelmenin, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, kolektif çalışmanın özelde Siirt’in kalkınması ve sorunlarının çözümü için ortak akılla ve ortak sesle sorunlarının çözülebileceğine dikkat çekerek, bu tür toplantıların ilerleyen zamanlarda Siirt’te gerçekleştirilmesi için davette bulundu.
 Toplantının ardından Bilim’in Bursa’daki işyerine geçilerek toplantıya burada devam edildi. Bilim, Siirt dışında yetişen yeni kuşak Siirtli gençlerimizle beraber yılda en az 2 kez Siirt’e gelinerek örf, adetlerimizi ve Siirt’imizi görmelerinin sağlanması konusunda çaba harcanması ve çeşitli etkinliklerin yapılması görüşünü belirtip davetini yineledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.