Bu haber kez okundu.

Siirt AK Ocaklardan Örnek Davranış!
banner229
Bazı köylerde kitap ve kırtasiye malzemesi eksiği olduğunu gören AK Ocaklar Şube Başkanı Özgür Öztürk ve üyeleri 7 okula kitap ve kırtasiye malzeme yardımında bulundular.
AK Ocaklar Siirt Şube Başkanı Özgür Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek yapmış oldukları çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.
AK Ocaklar Siirt Şube Başkanı Özgür Öztürk, Yesevi ve Mevlana Ocağı olan Ak Ocakları ile gelişen ve büyüyen Türkiye'nin kalkınmasında ve gelişmesinde rol alacak gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Öztürk, ilimizde yeni kurulan AK Ocakların Şirvan ilçemize bağlı Narlıkaya, Veysel Karani Beldesindeki, Veysel Karani İlköğretim Okulu, Arınç İlköğretim Okulu ve Meşeli Köyü İlköğretim Okulu,Baykan Atatürk İlk Öğretim Okulu ve ilimiz Haşim Öztanık İlköğretim okullarının yanı sıra Siirt Devlet Hastanesi Kütüphanesine kırtasiye ve kitap yardımında bulunduklarını söyledi.
AK Ocaklar Siirt Şube Başkanı Özgür Öztürk, amaçlarının eğitim ve öğretime ellerinden geldiğince destek olduğunu söyledi.
-Öğrencilerimizin Mutlu Olması Önemlidir
Öğrencilerin her anlamda mutlu olmasını istediklerini ve bu nedenle çalıştıklarını belirten AK Ocaklar Siirt Şube Başkanı Özgür Öztürk; "İlimizde ve ülkemizde eğitim ve öğretimde yapılan değişiklikler eğitim kalitesini arttırmaktadır. Artık ülkemizde üniversitelere girmek daha da kolay olmakla beraber, özgürlüklerin daha çok konuşulduğu bir eğitim sistemi oluştu.
Tüm bu yaşanan olumlu durumun akabinde reformlar tüm hızı ile devam etmektedir. Bizler bu bağlamda eğitim ve öğretime birey olarak katkı sağlamak istedik. Her ne kadar öğrencilerimiz AK Parti iktidarlarında eğitim malzemelerine hiçbir maddiyat ayırmadan hayatlarına devam etse de bireysel gelişimleri için hepimizin üzerine düşen görevler var. Öncelikle kendini daha çok geliştiren yeni nesillerin olması için okumayı seven öğrencilerin olması söz konusudur.
Kitap okumayı seven çocuklarımızın ülkesinin geleceğinde daha etkili olacağını bilmekteyiz. Bu nedenle kitap eksiği olduğunu gördüğümüz okullara destek vermek istedik. Yaptığımız çalışma ile 7 okulumuza kitap götürdük ve kırtasiye yardımında bulunduk” dedi.
-Duaları Yeter
Yaptıkları yardımlar sonucunda öğrencilerin mutluluklarının kendilerine en büyük referans olduğunu hatırlatan Öztürk; "Biz bireysel olarak çocuklarımıza katkı sağlamak için bu işe koyulduk. AK Ocaklarımız her şeyden önce sorumluluklarını bilen bir yapıdadır.
Bu nedenle bizlere bu konuda en büyük heyecan verecek hediye öğrencilerimizin mutluluğu ve duasıdır. Ayrıca okumayı seven yeni bir nesle katkı sağlamanın hazzı da bizler de daima olacaktır. AK Ocaklar olarak bundan sonra da sorumluluklarımızın bilinci ile çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu.
AK Ocaklar Siirt Şube Başkanı Özgür Öztürk, Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret ederek AK Ocaklar'ın ilimizde yapmış olduğu çalışmalarla ilgili bilgi verdiklerini ayrıca kitap ve kırtasiye yardımında bulundukları ilçelerde Kaymakamlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunduklarını söyledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.