Bu haber kez okundu.

Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı Kariyer Günlerine Katıldı
banner229

Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı, Siirt Üniversitesi Kurtalan Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliğinde öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.

Siirt Üniversitesi Kurtalan Meslek Yüksek Okulu tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen Kariyer Günleri Programına; Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı konuşmacı olarak katıldı.

Kurtalan Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine eğitim öğretim yaşamları ve hayatlarında ilk olabilecek tavsiyelerde bulunan Marakçı, özellikle aile kavramının önemine işaret ederek şu ifadelere yer verdi. “Aile kavramı çok önemlidir, anne, baba ve tüm aile bireylerine değer verin ve ailenizden korkmayın ve kopmayın.

Teknoloji iyi kullanın ama bağımlısı olmayın. Bu konuda seçici ve dikkatli olmak gereklidir. Hayata donanımlı bir şekilde hazırlanmak için bol bol kitap okuyun” tavsiyelerinde bulundu.

Marakçı, “Siirt Üniversitesi Kurtalan Meslek Yüksek Okulu öğrenci kardeşlerimizle bir araya gelerek, tecrübelerimizi ve gençlerimize yönelik çalışmalarımızı anlattık. Gençlerimizin gözlerindeki ışıltı bizlere geleceğimize yönelik daha umut veriyor.” Dedi.

Marakçı; programda emeği geçen Siirt Üniversitesi Kurtalan Meslek Yüksek Okulunun idareci ve eğitim kadrosu ile öğrencilerine teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda Kurtalan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç Dr.M.Fatih Çığ tarafından Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı'ya plaket takdim edildi. 

MARAKÇI KAYMAKAM TEKİN’İ ZİYARET ETTİ

Kariyer günleri etkinliğinin ardından Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’i makamında ziyaret etti.

Marakçı, kurumun il merkezi ile ilçe de yaptıkları çalışmalarla hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Tekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Marakçı, kaymakamlık ziyaretinin ardından kurumunun Kurtalan ilçesinde ki biriminde incelemelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.