Bu haber kez okundu.

Siirt Aile Hekimleri Derneğinden, Koronavirüs Test Sonuçlarına İlişkin Siirt Halkına Önemli Duyuru
banner229

Siirt Aile Hekimleri Derneği,PCR testini yaptırıp, hastanede gözlem altına alınmayıp eve gönderilen tüm vatandaşların test sonuçlarını E-Nabız üzerinden görüntüleyebiliceğini duyurdu.

Siirt Aile Hekimleri Derneğinden yapılan yazılı açıklamada; değerli halkımız; PCR testini yaptırıp, hastanede gözlem altına alınmayıp eve gönderilen tüm vatandaşlarımız test sonuçlarını E-Nabız üzerinden görüntüleyebilirler.

Vatandaşlarımızın test sonuçlarını öğrenmek için Aile Sağlığı Merkezlerine/Aile Hekimliği Birimlerine gitmeleri halk sağlığı açısından büyük bir risk taşımaktadır.

Vatandaşlarımız hem PCR testini yaptırmak için evden hastaneye giderken, hem de PCR testini yaptırdıktan sonra hastaneden eve dönerken sosyal mesafeye dikkat etmeli ve mutlaka maske kullanmalıdırlar.

Ayrıca hiç kimseyle temas kurmadan evde kendilerini bir odada izole etmeleri gerektiğinden test sonuçlarını öğrenmek için de kesinlikle Aile Sağlığı Merkezlerine/Aile Hekimliği Birimlerine gitmemeleri gerekmektedir.

Tüm sorularınız için Corona Danışma Hattı Alo 184’ü arayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.