Bu haber kez okundu.

Siirt Aile, Çalışma ve Sosyal İl Müdürlüğü Depremde Takdir Topladı
banner229

İlimizde 3 Aralık Saat 08.45 sularında meydana Kurtalan Merkezli ve çevre illerde de hissedilen 5 şiddetinde ki deprem kentte ciddi bir paniğe neden olurken, depremde kimsenin, yaralanmaması, ölmemesi, hiçbir binanın yıkılmaması sevindirici oldu.

Depremin hemen akabinde Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ile Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın'ın ilgi ve çabaları takdire şayandı.

Depremin merkez üssü Kurtalan Karabağ Köyüne hızlı bir şekilde intikal eden kurumların başında gelen Siirt Aile, Çalışma ve Sosyal İl Müdürlüğü psiko-sosyal destek ekiplerinin çabası ve vatandaşla diyalogları devletimiz adına güzel bir kareydi.

Deprem sonrasında aynı gün bölgeye ulaşarak psiko-sosyal destek sunmaya başlayan öncü gurubun ardından afet sonrası ortaya çıkabilecek psikolojik uyumsuzlukların önlenmesi, aile ve toplum düzeyinde ilişkilerin yeniden kurulması, etkilenenlerin “normal” yaşamlarına geri dönmesi sürecinde Siirt Aile, Çalışma ve Sosyal İl Müdürü Gökhan Marakçı ve Psiko-sosyal destek grubu Kurtalan Karabağ Köyünde saha çalışmalarında büyük bir takdir topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.