Bu haber kez okundu.

Siirt Abdülhakim Sancak Çarşı Cami Dolandırıcılara Karşı Uyardı
banner229

Siirt Abdülhakim Sancak Çarşı Cami, dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Kentte vefat eden vatandaşların taziye bilgisi ve iletişim bilgilerini Web sitesinde paylaşan Siirt Sancaklar Çarşı Camii, vefat eden vatandaşların yakınlarını dolandırıcılara karşı uyardı.

Siirt Abdülhakim Sancak Çarşı Camii Web sitesinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Sitemize kaydettiğimiz taziye sahiplerinin yakınlarına ait telefonlara, bazı kişiler tarafından para talep etme ya da değişik amaçlarla telefon ederek rahatsızlık verdiklerini duymak bizleri üzmüştür.

Bu gibi taleplerden rahatsızlık duyanların, telefon edenleri bizlere değil hemen 112 acili arayarak güvenlik güçlerine haber vermelerini ya da arayan kişinin telefon numarasını vererek cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulunmalarını kendilerinden istirham ediyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.