Bu haber kez okundu.

Siirt 4. Uluslararası Kısa Film Festivali Zeynep Bakşi Karatağ Konseriyle Başladı
banner229

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Uluslararası Siirt Kısa Film Festivali" başladı.Uluslararası Siirt Kısa Film Festivali Kızlar Tepesi Amfi tiyatro alanında Zeynep Bakşi Karatağ’ın konseriyle başladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde Anadolu Kültür ve Sanat Meclisi Derneğince organize edilen, Valilik, Belediye, Siirt Üniversitesi ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) tarafından desteklenen festivalin, Kızlar Tepesi Amfi Tiyatro'da, kısa film tanıtımıyla açılışı gerçekleştirildi.

Anadolu Kültür ve Sanat Meclisi Derneği Başkanı Baran Mayda, ana jüri başkanlığını Cemal Okan'ın yaptığı, 5 gün sürecek festivalin, ilk gününde yoğun bir ilginin yaşandığını belirtti.

Festival için başvuruda bulunulan 273 filmden 24 eserin finale kaldığını dile getiren Baran Mayda, 8 Ekim'de düzenlenecek kapanış töreniyle 5 filme ödül verileceğini söyledi.

Festivalin ilk günkü etkinlikleri, ses sanatçısı Zeynep Bakşi Karatağ'ın konseriyle devam etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.