Bu haber kez okundu.

Siiirt TSO Başkan Vekili Çalapkulu, “Kariyer Günleri”nde Deneyim ve Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, Kurtalan Meslek Yüksek Okulunun düzenlemiş olduğu kariyer günleri programına katılarak, deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat  Özgür Çalapkulu, öğrencilerin kariyer hayatlarına yön vermeleri, iş dünyası ile tanışmaları ve farklı meslek grupları hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla Siirt Üniversitesi Kurtalan Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğine katıldı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmaları hakkında bilgi veren Çalapkulu, meslek yaşamı ile ilgili tecrübelerini paylaşarak öğrencilerin, bir noktaya gelmeleri  için çok çalışarak kendilerine bir hedef belirleyerek çalışmalarını yapmaları gerektiğini ve Kurtalan ilçemizde okuyan öğrencilerin Kurtalan ilçemizin bir kültür elçisi olduğunu söyledi.

Başkan Çalapkulu, iş hayatındaki başarının sırrının yapılan işi sevmek ve çok çalışmaktan geçtiğini belirterek; konuşmasında, “Kendinizi sürekli geliştirin ve araştırın. Başarı, gayretten ve devamlılıktan ödün vermemekte. Seveceğiniz mesleği bulun ve azami gayret gösterin. Sizler bizim geleceğimizsiniz.” sözlerine yer verdi.

Çalapkulu, hayal kurma ve hedef koymanın önemine vurgu yaparak; konuşmasında, “Değişen dünya koşullarını çok dikkatli takip edip izleyin. Kendinize hedefler koyduğunuz ve bu hedef doğrultusunda çalıştığınız zaman, başarıya ulaşırsınız. Ülkemizin geleceği, yarınlarımızın teminatı sizlersiniz. Kendinize güvenin ve empati yapmayı da unutmayın.”  sözlerine yer verdi.

Programın sonunda öğrencilerden gelen soruları tek tek cevaplayan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Kurtalan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Çığ, Meslek Yüksekokulu olarak bu tür etkinliklerle öğrencilerinin alanında başarılı insanlarla bir araya gelmesini sağladıklarını belirtti.

Program sonunda Kurtalan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Çığ katılımından dolayı Fuat Özgür Çalapkulu'ya teşekkür ederek, günün anısına hazırlamış oldukları plaket verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.