Bu haber kez okundu.

Sıcaktan Bunalan Çocuklar Parklarda Su Hortumu ile Serinliyor
banner229
Hava sıcaklığının 40 dereceyi geçtiği ilimizde sıcaktan bunalan çocuklar parklarda bahçe hortumu ile birbirlerini ıslatarak serinlemeye çalışıyor.
İlimizde fazla yüzme havuzlarının olmaması ve Botan Nehri'nde yüzmenin de tehlikeli olması nedeni ile bunaltıcı sıcaktan sıkılan çocuklar süs havuzları ve parklarda ağaçları sulamak için kullanılan bahçe hortumu ile serinleme çalışıyor.
Gündüz hava sıcaklığının 40 dereceye kadar yükseldiği kent merkezinde bir parkta oynayan çocuklar hortumla birbirlerini ıslatarak serinliyor. İlimizde yaz aylarının sıcak olduğunu belirten çocuklar, "Gündüz havalar çok ısınıyor. Hava sıcak olduğu için arkadaşlarımızla birlikte parkta bulunan bahçe hortumu ile kendimizi ıslatarak serinlemeye çalışıyoruz.
Bahçe hortumu ile hem serinliyoruz hem de oyun oynayarak zamanımızı geçiriyoruz" dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.