Bu haber kez okundu.

SGK Siirt İl Müdürü Abdulcelil İlbaş’tan Şehit Ailesine Ziyaret
banner229

7 Nisan 2019'da Hatay'ın Yayladağı ilçesinde görevli olduğu hudut karakolunun nizamiyesinde nöbet tutarken PKK/YPG'li teröristler tarafından Suriye topraklarında açılan ateşle şehit olan Er Mehmet Kaya'nın ailesine, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulcelil İlbaş tarafından ziyarette bulunuldu.

Ziyarette Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulcelil İlbaş, Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı’nın taziye ve selamları ileterek, Devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını, Şehitlerimiz bizim milletimizin kahraman evlatları,bizlerin en kıymetli değerlerimizdir.

Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatıralarını yaşatmayı sürdüreceğiz. Onların aileleri bizlere emanettir Devletimizin bütün kapıları şehit ailelerimize her zaman açıktır. Şehidimize bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum. Bu vesileyle şehidimizin ailesine bir defa daha Allah’tan sabır diliyorum dedi.

İl Müdürü Abdulcelil İlbaş, Sosyal Güvenlik Kurumunca Şehit ailesine bağlanan maaş ve tazminat belgelerini elden teslim etti.

Ziyaret yapılan sohbetin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aliçaycı 5 yıl önce

sayın müdürüm Allah yar ve yardımcın olsun ve Allahtadileğimiz senın gibileri başımızdan eksik etmmesın yarabbim