Bu haber kez okundu.

SGK'DAN, VALİ TUTULMAZ’A ZİYARET  
banner229

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Siirt İl Müdürü Abdulcelil İlbaş ve beraberindekiler, 'Sosyal Güvenlik Haftası' etkinlikleri kapsamında Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti. Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında Vali Tutulmaz’a bilgi sunan İl Müdürü Abdulcelil İlbaş, amaçlarının toplumda farkındalık oluşturarak, Sosyal Güvenlik bilincini yaygınlaştırmak olduğunu söyledi.

Sosyal Güvenlik Haftasını kutlayan Vali Tutulmaz, Sosyal Güvenlik Reformu ile vatandaşlara yapılan hizmetler daha etkin hale geldiğini belirtti. SGK İl Müdürü İlbaş, ziyaret anısına Vali Tutulmaz’a çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 7 yıl önce

sayın valim ve sayın ssk müdürüm sayın cumhurbaşkanımız ve sayın başbakanımız diyorki ssk herhangi bir vatandaşımız olan ve asgari üçret alan hiç bir dosyası iptal olmayaca ama nedense bu işin tam tersi kadrolu olan vatandaşın hiç bir dosyası ipyal olmuyorda ama asgari üçret altında mıaaşı olan bir halkın bütün yardıları iptal oluyor bunun nedenı nedır sayın valimiz den rica ediyoruz buna bir açıklama yapılsın