Bu haber kez okundu.

Sendebirfidandik Sosyal Sorumluluk Projelerine Destek Vermeye Devam Ediyor
banner229

Sendebirfidandik, Pervari ilçesindeki Köprüçay  İlk ve orta okulunu boyadı. Gönüllülere, öğretmenlerde eşlik etti.

Sendebirfidandik çalışmalarını takip eden Köprüçay  İlk ve orta okulu öğretmenleri Yusuf Özüş ile iletişime geçip başta okulun eksiklerini gidermede yardım istedi.

Yusuf Özüş ve üyeleri, okula gelip okul yönetimi, öğretmen ve velilerle neler yapabileceklerini görüştükten sonra kolları sıvayıp çalışmaya başladı.

Pervari /Köprüçay ilk ve orta okulundaki öğretmenlerle bir araya gelip okula yeni bir kütüphane kazandıran Sendebirfidandik çalışmalarına ilimizde hızla devam ediyor.

Sendebirfidandik Proje sorumlusu Yusuf Özüş, emek veren öğretmenlerimiz başta olmak üzere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Kütüphaneyi bir an önce bitirip geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan etmeyi mutlulukla beklediklerini ifade eden, öğretmenlerimizin emeği çok bizden çok çalıştılar çok teşekkür ediyorum dedi .

Özüş,desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip Bey’e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.