Bu haber kez okundu.

ŞEHRİBAN DUMAN, “GENÇLİK MERKEZLERİ ARASI TÜRK MÜZİĞİ YARIŞMASI” NDA BİRİNCİ OLDU
banner229
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından "Sahne Sırası Sende" sloganıyla Gaziantep’te "Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği" grup yarışması düzenlendi.
Yarışmaya katılan gençler, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinden seçtikleri eserleri seslendirdiler.Yarışma, 14-17, 18-21 ve 22-29 yaş olmak üzere 3 farklı yaş kategoride düzenlendi.Yarışmada 9 ilin birincileri Solo Kız, Solo Erkek ve Solo Çalgı dallarında yarıştı.
Siirt Gençlik Merkezinden yarışmaya katılan 18-21 yaş bayan kategorisinde Şehriban Duman birincilik, 14-17 yaş erkek kategorisinde Eyüp Çabuk üçüncülük, 14-17 yaş bayan kategorisinde Şeyma Tütünekici üçüncülük elde etti.
Solo çalgıda (ud) ise 14-17 yaş erkek kategorisinde Mertcan Çakır üçüncülük elde etti. Grup yarışmasında birinci olan Şehriban Duman, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.
Gençlik Merkezinde müzik öğretmenleri nezaretinde yarışmaya hazırlanacak olan Şehriban Duman 19 Mayıs Gençlik Haftasında Ankara’da düzenlenecek olan yarışmada Siirt'i temsil edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.