Bu haber kez okundu.

Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonundan, Başhekim Uz.Dr.Şeyda Kayhan'a Plaket
banner229

Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Kazım Ensarioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Şeyda Kayhan ve Hastane Müdürü Ş.Alper Işık’ı ziyaret etti.

Ziyarette Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Kazım Ensarioğlu Siirt Devlet Hastanesinde görevli yönetici, doktor ve sağlık çalışanlarının şehit aileleri ve gazilere gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek, Federasyon adına hazırladıkalrı plaketleri Siirt Hastanesi Başhekimi Uz.Dr Şeyda Kayhan ve Hastane Müdürü Ş.Alper Işık'a takdim ettiler.

Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Kazım Ensarioğlu, Başhekim Uz. Dr. Şeyda Kayhan, aynı zamanda şehit oğlu olan Hastane Müdürü Ş.Alper Işık'a ile hastane çalışanlarına ve doktorlara şehit ailelerine, gazi ve gazi ailelerine gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Federasyon yetkilileri ile sohbet eden Siirt Hastanesi Başhekimi Uz.Dr Şeyda Kayhan, sorun ve taleplerini dinledi.

Kayhan; “Aziz vatanımızda hür, bağımsız ve huzur içinde yaşıyorsak, bunu kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit ve Gazilerimizin aileleri bizlerin en değerli emanetleridir. Her zaman yanlarındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.