Bu haber kez okundu.

Şehit Mezarlarının Bakım ve Onarımı Yapıldı
banner229

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı kapsamında, Siirt Merkez ve Eruh İlçesi Okçular Köyünde bulunan şehit mezarlıkları Siirt İl Özel İdaresi tarafından mezarların bakım-onarımı yapılarak buradaki bayraklar yenileriyle değiştirildi.

İl Özel İdaresi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Merkez Şeyh Musa Mezarlığında Şehit Er Abdulkerim Aytış, Şehit Mehmet Kaya ve Eruh İlçesi Okçular Köyünde bulunan Geçici Güvenlik Koruyucusu Şehit Muhsin Etiz’in mezarlıkları ekipleri tarafından onarıldı.

Şehitlerin mezarlıklarının baştan sona yenilendiğini belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat  “Şehitlerimizin mezarlarında çeşitli çalışmalar gerçekleştirdik.

Şehit mezarlarının yenilenmesi, ağaçların budanması, otların yolunması, mezarlığın çevresinin düzenlenmesi çiçek dikimi gibi çalışmaları, İl Özel İdaremiz tarafından yönetmeliğe uygun bir şekilde gerçekleştirdik.” dedi.

 Şehit mezarlarını ziyaret eden şehit yakınları ve vatandaşlar ise, gerekli bakım ve çevre düzeni çalışmalarının  yapıldığını bu çalışmalardan memnun kaldıklarını ve teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.