Bu haber kez okundu.

Şehit Korucuların Kanı Yerde Kalmadı
banner229

Siirt’in Eruh ilçesi Ormanardı köyü kırsalında baraj inşaatı ve yol güvenliğini sağlayan güvenlik kuvvetlerine saldırarak 6 güvenlik korucusunu şehit edip, 5 güvenlik korucusu ve 6 asker olmak üzere 11 güvenlik görevlisini yaralayan teröristlerden 5’i düzenlenen operasyonlarda silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi.

Konu ile ilgili Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi, “30 Mart 2018 günü Siirt Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi Ormanardı köyü kırsalında operasyonel faaliyet icra etmekte olan Siirt İl jandarma Komutanlığı emrinde görevli (1) JÖH ve (2) Güvenlik korucusu timinin bulunduğu bölgeye yapılan saldırı sonrasında icra edilen operasyonda (5) beş bölücü terör örgütü mensubu ölü olarak ele geçirilmiştir.

Etkisiz hale getirilen teröristlerle birlikte, (1) Adet AK-47 Kaleşnikof Tüfek, (1) adet M-16 Piyade Tüfeği, (1) Bixi Makinalı Tüfek ele geçirilmiştir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü terörist faaliyete karşı icra edilen operasyonlar, azim ve kararlılıkla aralıksız devam etmektedir.” Denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.