Bu haber kez okundu.

Şehit Kahraman Güvenlik Korucusu Yahya Yıldız, Ebediyete Dualarla Uğurlandı
banner229

Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan Kahraman Güvenlik Korucusu Yahya Yıldız, ‘Eruh 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen cenaze töreninin ardından ilçe mezarlığında ebedi aleme dualarla uğurlandı.

Cenaze törenine, şehidimizin ailesi ve yakınları, Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç, 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral  Gaffar Gören,İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay,Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ve AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, MHP İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Kızılkaya, "Şehit Güvenlik Korucusu Yahya Yıldız’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. Aziz şehidimizin ruhu şâd, makamı âli olsun." İfadelerini kullandı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.