Bu haber kez okundu.

Şehit Jandarma Er, Mansur Cengiz, İçin Mevlit Okutuldu
banner229
02 Ağustos 2015 günü saat 03.00 sıralarında Ağrı / Doğubayazıt ilçesi Karabulak Jandarma Karakol Komutanlığı nizamiyesinde Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından yapılan hain saldırıda; Şirvan İlçemize bağlı Durankaya köyü nüfusuna kayıtlı Jandarma Er, Mansur Cengiz (20) adlı asker şehit olmuştu.
 Şehidin naaşı gerekli işlemlerin yapılmasına mütakip 03.08.2015 günü Siirt’te ulaşmış ve aynı gün düzenlenen Askeri Törenle binlerce yurttaşımızın katılımıyla Şirvan İlçemize bağlı Durankaya Köyünde defnedilmişti.
 Şirvan Kaymakamı Ahmet Vezir BAYCAR, Bu güzel ve cennet vatanımızın bölünmez bütünlüğünün muhafazası, milletimizin birlik ve beraberliği ile huzur ve güvenliğinin sağlanması uğruna, tertemiz kanını bu aziz vatan topraklarına akıtan kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Ayrıca aynı hain saldırıda yaralanan güvenlik kuvvetlerimize de acil şifalar diledi.
Şirvan Kaymakamı Ahmet Vezir BAYCAR, bu vatan için kahramanca mücadele edip Şehitlik mertebesine yükselen Mansur CENGİZ kardeşimizin acısı daima kalbimizde yaşayacak ve geride bıraktığı ailesi başta devletimize ve milletimize emanet olacaktır. Bu itibarla Devletimizin tüm imkanlarıyla şehidine sahip çıkması görev bilinciyle ilk andan itibaren ailemizin yanındayız.
Şirvan Kaymakamlığı Şehidin  baba ocağı Durankaya Köyünde  Mevlid-i Şerif okutularak yüzlerce kişiye yemek verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.