Bu haber kez okundu.

Şehit Eşi Asuman İlbaş’tan Maddi Durumu İyi Olmayan Öğrencilere Yardım
banner229

2008 yılında Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Sınır Karakolu'na terör örgütünce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Er Davut İlbaş’ın eşi Asuman İlbaş ve Siirt Şehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Korucuları Dernekler Federasyonu Pervari ilçesinde maddi durumu iyi olmayan öğrencileri sevindirdi.

Şehit eşi Asuman İlbaş daha öncede eşinin adını taşıyan Şehit Davut İlbaş İlköğretim Okulu öğrencilerine karne hediyeleri dağıtmıştı.

Siirt Şehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Korucuları Dernekler Federasyonu Başkanı M.Nedim Ayhan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Pervari Kaymakamı Musa Aydemir’i ziyaret ederek,daha sonra ilçede maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yardımda bulundular.

Şehit Davut İlbaş’ın eşi Asuman ilbaş,Pervari Kaymakamı Musa Aydemir,Siirt Şehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Korucuları Dernekler Federasyonu Başkanı M.Nedim Ayhan ile birlikte okulda maddi durumu iyi olmayan 45 öğrenciye ayakkabı yardımında bulundular.

Şehit eşi Asuman ilbaş yaptığı açıklamada; Çocukları mutlu etmek için Siirt Şehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Korucuları Dernekler Federasyonu ile birlikte Pervari ilçemizde maddi durumları iyi olmayan öğrencileri sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir ve  Şehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Korucuları Dernekler Federasyonu Başkanı M.Nedim Ayhan,ilçe Mili Eğitim Müdürü  Mehmet Keskin ile birlikte maddi durumu iyi olmayan 45 öğrenciye ayakkabı dağıttılar.

Pervari Kaymakamı Musa Aydemir,Şehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Korucuları Dernekler Federasyonu Başkanı M.Nedim Ayhan’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek,

Aziz şehidlerimizi bu vesileyle bir kez daha rahmetle anarak öğrenciler vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.