Bu haber kez okundu.

Şehit Babasının Bayrak Talebini Vefa Destek Grubu Yerine Getirdi
banner229

Siirt'te şehit babasının Türk bayrağı talebini vefa destek grubu yerine getirdi. Fehim Erkoyuncu'nun evinin balkonuna yeni bir Türk bayrağı asıldı.

Kooperatif Mahallesi'nde ikamet eden Koronavirüs salgını nedeniyle evden dışarı çıkmayan 61 yaşındaki şehit babası Fehim Erkoyuncu, evinin balkonuna astığı Türk bayrağı eskiyince vefa destek grubunu arayarak Türk bayrağı talebinde bulundu.

Şehit babasının bu isteği hemen yerine getirildi, Türk bayrağı, Erkoyuncu'nun balkonuna asıldı. Erkoyuncu, vefa destek grubuna teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: "Bayrağım eskimişti. Yeni bir Türk bayrağı almak için müracaatta bulundum. Vefa destek grubunu aradım. Yarım saat içerisinde bayrağımı getirip balkonuma astılar. Çok teşekkür ederim"

Vefa destek grubu üyeleri, şehit babasına virüsten korunmak amacıyla maske ve kolonya verdi. Fehim Erkoyuncu'nun oğlu 2003 yılında askerlik tezkeresine 5 gün kala geçirdiği trafik kazasında şehit olmuştu.

İl Sosyal Etüt ve Proje Sorumlusu Mehmet Keskin de ailenin bayrak isteğini kısa sürede gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "Ben de şehit çocuğuyum. Şehit ailelerinin vatan ve bayrak sevgisini çok iyi biliyorum. Şu ana kadar Valiliğimiz bünyesindeki Vefa Sosyal Destek Grubu'nu arayan 1638 ailenin ihtiyacını karşıladık." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.