Bu haber kez okundu.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA YEMEK VERİLDİ
banner229
Siirt 3’ncü Komando Tugay Komutanlığı tarafından, Siirt Merkez ve ilçelerindeki şehit aileleri, yakınları ve gaziler onuruna, düzenlenen yemeğine katılan Vali Mustafa Tutulmaz, şehit aileleri ve gaziler ile buluştu.
Tugay Komutanlığına bağlı Orduevi bahçesinde düzenlenen programa; Vali Mustafa Tutulmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Şimşek, Siirt, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Şehit ve Gazi Aileleri Federasyon Başkanı Lütfü yiğit, şehit yakını ve gaziler ile gazi yakınları ve davetliler katıldı.
Vali Mustafa Tutulmaz, şehit yakını, gaziler ve gazi yakınları ile sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. İl Müftüsü Faruk Arvas tarafından, aziz şehitler ve gaziler için dua okundu. Program, ailelerin uğurlanması ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtYemekŞehit Ve Gazi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.