Bu haber kez okundu.

ŞEHİRLER VE KÜLTÜRLER-YÖRELERİMİZ
banner229
Siirtli gençler, "Şehirler ve Kültürler-Yörelerimiz" projesi kapsamında düzenlenen gezide Diyarbakır'ı tanıma fırsatı buldu.
Diyarbakır gezisine katılan gençler, Ulu Cami, Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Evi, Hasanpaşa Hanı, Sülüklü Han, Dört Ayaklı Minare, Saint Teodor Kilisesi, Keçi Burcu, Gazi Köşkü, On Gözlü Köprü'yü gezdi.
Proje hakkında açıklamada bulunan Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç, "Gençlerimiz, bu proje ile farklı şehirleri ve yöreleri görme imkanına sahip oluyor. Günübirlik olarak düzenlenen geziye katılan 100 gencimiz, Diyarbakır'ın tarihini ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu" dedi.
Olgaç, Siirt merkez ve ilçeleri başta olmak üzere Mardin, Diyarbakır, Bitlis illerine ve Tatvan ilçesine düzenlenecek olan günübirlik gezilerin devam edeceğini, ve bu projeden toplamda 800 gencin ücretsiz yararlanacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.