Bu haber kez okundu.

ŞEHİRLER ARASI YOLCULUKLAR HAKKINDA DUYURU
banner229

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde, şehirler arası seyahatler valiliklerin iznine bağlanmıştır. Buna göre; tüm vatandaşlarımızın, bulunduğu şehirde kalması esas olmakla birlikte;

1. Doktor kararıyla uygun görülenler

2. Birinci derece yakınları vefat eden veya ağır hastası olanlar (anne,baba,çocuk,kayınvalide,kayınpederi)

3. Son on beş gün içerisinde geldiği yerde kalacak yeri bulunmayan vatandaşlarımız

ALO 199 Vefa ve E-Devlet, E-başvuru sistemleri üzerinden seyahat izin taleplerinde bulunabilirler.Her iki programda da onay veya red durumunda vatandaşlarımızın seyahat izin belgesi almak için Valilik veya Kaymakamlık seyahat izin kuruluna gelmesine gerek yoktur. Vatandaşlarımıza seyahat izni ile ilgili gelen onaylanmış SMS izin niteliğindedir.  Red niteliğinde gelen SMS ise başvurunun red edildiğini göstermektedir. 

Kolluk kuvvetleri tarafından kişilerin kimlik bilgileri ile izinleri olup olmadığı sistem üzerinden kontrol edilebilmektedir.

Siirt Seyahat İzin Kurulu 30.04.2020 Perşembe, saat 09:00’dan itibaren Siirt otogarında vatandaşlarımıza seyahat ile ilgili her türlü danışmanlık hizmeti yanısıra “Şehirler arası seyahat izin belgesi” düzenlemeye devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.