Bu haber kez okundu.

Seçimlerde Hasta ve Engellilere Seyyar Sandık Kurulacak
banner229

Siirt'te, 24 Haziran'da yapılacak genel seçimlerinde, hastalığı ya da engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenlerin muhtarlık seçimleri hariç oy kullanmalarını sağlamak için seyyar sandık kurulacak.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, Bakanlığımız Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2018/14 genelgesi ile Hastalığı yada engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenlerin Muhtarlık seçimleri hariç oy kullanmalarını sağlamak için seyyar sandık kurulacaktır.

 Yatağa bağlı seçmenlerin Anayasal haklarından faydalanmak için seyyar sandık talebinde bulunmaları için bağlı bulundukları Aile Hekimliklerine seyyar sandık kurulu talep formu ile birlikte engelli raporu ibaresinin yazılı olduğu sağlık raporunu 4 Mayıs 2018'e kadar başvurmaları gerekmektedir" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.