Bu haber kez okundu.

Sebze Hali Esnafını Ziyaret Ettiler
banner229

AK Parti Milletvekili Osman Ören, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın,AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve beraberlerindeki heyet sebze haline giderek buradaki esnafların sorunlarını dinleyerek, yapımı gündemde olan yeni sebze halinin yeri konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Abdülaziz Kaysı, halde faaliyet gösteren komisyoncularının sorunlarını anlattı. Kaysı, İl dışından özellikle Batmandan getirilen ve hale girmeden satışa sunulan sebze ve meyve satışının önlenmesi ile köylerden ürün getiren araçlardan da hale giriş parası alınmamasını isteyen Kaysı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete teşekkür etti.

Başkan Kaysı yapılması planlanan yeni hal binasının üreticiye kolaylık sağlaması açısından ilçe otogarına yakın olmasını istediklerini belirtti.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, hal esnafının sorunlarını çözmeye çalışacaklarını ve hal binası konusunda da esnafın görüşlerine önem verdiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 6 yıl önce

sayın vekilim siirt tın gençleri kahve kğşelerinden sinek avlarken ise işe alınan süriyeli gençleremi meydan kaldı bu bir dakka bir gol bir hane verilen vaadler tabiki yalan diyeceksiniz şu anda yönlerdimede daha dün bir bu ise iki siirt tin gençlerın gunahı ne sayın vekil ve sayın ilbaşkanım nereyekadar