Bu haber kez okundu.

Şantiye Araçları Kundaklandı
banner229

Siirt'te bir beton şantiyesine giren yüzü maskeli şahıslar 5 iş makinesini kundakladı.

Edinilen bilgilere göre, Siirt-Kurtalan karayolu yakınlarında Küçük Sanayi yolu üzerinde buluna bir şantiyeye giren yüzleri maskeli şahıslar 4 mikser aracı ve bir kamyonabenzin dökülerek yakıldı.

Ayrıca art arda 3 patlamanın meydana geldiği olay yerinde kimsenin olmaması nedeniyle can kaybı ve yaralanma olmadı.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını söndürürken olay yeri inceleme ekipleri patlamaların nedeni ve olay aydınlatması için çalışmalarda bulundu.

Olay yerinde incelemede bulunan Terörle Mücadele ekipleri olayın terör bağlantısı olma ihtimali üzerine bölgedeki tüm MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Bölgede güvenlik önlemleri alınırken sanayi kavşağında polis Siirt'te giriş ve çıkış yapan araçlar ve şahıslar üzerinde kimlik ve üst araması yaptı.

Olay yerini ziyaret eden AK Parti il Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, şantiye sahiplerine geçmiş olsun dileklerini illeti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 9 yıl önce

bunu yapanları şiddetle kınıyorum, bu mubarek ayda allah belanızı verecektir, bir iş adamı orda iş kurmuş 50-60 kişiye ekmek yediriyor , ne istiyorsunuz bu insanlardan, sayın valimdemden bir an önce faalillerin yakalanmasını istiyorum, çabuklar firmasına geçmiş olsun diyorum.