Bu haber kez okundu.

Sağlık-Sen Heyeti Baykan Kaymakamı Tunç’u Makamında Ziyaret Etti 
banner229

Sağlık-Sen Siirt Şube Başkanı Vesim Eviz ve beraberindeki il yönetimi, Baykan ilçe temsilcisi Nafiz Solmaz ve Baykan Devlet Hastanesi işyeri Temsilcisi Murat Dizmen, Baykan Kaymakamı/ Belediye Başkan vekili Mehmet Tunç’u makamında ziyaret ederek ilçeye ve sağlık çalışanlarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kaymakamız Sayın Mehmet Tunç’un, ilçedeki sürecini yakından takip ettiklerini ifade eden Sağlık-Sen Siirt Şube başkanı Eviz, ”Bizler sağlık çalışanları olarak Sayın Kaymakamımız ile çok mutlu olduk. Çünkü ilçedeki Sağlık çalışanlarımızın arkasında, yanında Kaymakam bey gibi bir şahsiyetin oluşu ilçe sağlık çalışanlarımız kadar hatta daha fazlası bizleri sevindiriyor” dedi.

Sağlık çalışanlarının yapmış olduğu ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan Baykan Kaymakamı/Belediye Başkanvekili Mehmet Tunç, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Baykan halkı başta olmak üzere bütün vatandaşlara en iyi şekilde sağlık hizmetini vermek için gece gündüz demeden hizmet yapmaya çalışan sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyorum, desteğimiz her daim sağlık çalışanlarımızın yanında olacaktır.

İlçe halkına hizmet eden her bir sağlık çalışanına canı gönülden teşekkür ediyorum. Kendilerini kutluyorum, ayrıca Sağlık-Sen Siirt Şube Başkanı Vesim Eviz’e, yönetimine ve ilçe yöneticilerime nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.