Bu haber kez okundu.

SAĞLIK HİZMETLERİ MEDYA KAMPANYASI TOPLANTISI
banner229
Sağlık Bakanlığı, "112 Acil Çağrı Hattı”nın gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi" konularında toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla medya kampanyası düzenlenmiştir.
İllerde yapılacak bilgilendirme ve farkındalık artırma faaliyetlerinin, İl Mülki Amirlerin himayesinde ve İl Sağlık Müdürlüklerinin sorumluluğunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı, Yerel Medya, Servis Şoförleri ve Taksi, Esnaf Odaları ile işbirliği içinde yürütülmesi hedeflenmiştir.
Bu kapsamda; İlimizde de paydaş kurumlar ile koordineli çalışma için 13.10.2015 tarihinde Vali Yardımcısı Bahadır YÖRÜK başkanlığında Valilik Toplantı salonunda Saat:14.00’da toplantı düzenlenecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.