Bu haber kez okundu.

Safiye Çamurdaş Harçlıklarını Depremzede Kardeşlerine Bağışladı
banner229

Safiye Çamurdaş adında bir kız çocuğu, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere destek için kumbarasındaki paraları bağışladı.

5 Yaşındaki minik Safiye Çamurdaş Babası Ergün Çamurdaş ile birlikte Türk Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç ve Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık’ı ziyaret ederek, kumbarasında topladığı 495 TL’yi depremzedelere bağışlarken, babasıda beraberinde getirdiği cep telefonunu deprem bölgesinde faydalanacak vatandaşlara bağışladı.

Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık yaptığı açıklamada; Safiye kızımız kumbarasında topladığı 495 TL’yi Kızılay Şube Başkanlığına Babası ile birlikte gelerek depremde zarar görenlere bağışladı.

Ayrıca Safiye kızımızın babası Ergün Çamurdaş da bir adet cep telefonu bağışlayarak, deprem bölgesinde faydalanacak vatandaşlara gönderilmesini istedi.medyasiirt Bu anlamlı davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Tanık, Safiye'nin kendilerini duygulandırdığına değinerek, "Bu yükün altından kalkacağız. Safiye gerçekten iyi yetişmiş bir evlat. Böyle evlat yetiştirdiği için anne babasını tebrik ediyorum. Merhametle büyüyen insanlar. İyilik yapma duygusu ile büyüyenler bunu yansıtırlar.

Safiye, Harçlıklarından biriktirdikleri paraları bağışlıyor. Oradaki vatandaşlara yardım ediyor. Türk milleti olarak bu afetin de üstesinden geleceğiz. Safiye gibi duyarlı, koca yürekli neslimizle bu afetin üstesinden geleceğiz." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan çelikler 1 yıl önce

Bende bugün yeni, mahalledeki millet bahçesinin karşısında İHH yardım kampanyasına katılan yaşları muhtemelen ana sınıfı yada ilk okulda olan iki çocuğa rastladım onlarda bu tatilde biriktirdikleri paralarını oraya teslim ettiler