Bu haber kez okundu.

Saç Ekimi Fiyatı ile İlgili Pazarlık Yapılır mı?
banner229

Saç ekimi fiyatını belirleyen faktörler dünyanın her yerinde aynıdır. Bu nedenle bu konuda pazarlık yapmak pek mümkün değildir.
Bazı merkezlerde bulunan doktorlar, kendi alanlarındaki çeşitli konularla ilgili ödüller alarak veya saç ekimi operasyonlarındaki başarıları sayesinde bir şekilde daha popüler olurlar. 

Belirli bir popülerliği yakalamış olan doktorların yaptığı uygulamalar biraz pahalı olabilir. Bu nedenle saç ekimi hizmeti almak için ayırdığınız bütçeyi, Emphair Saç Ekim Merkezi bu alanda en iyi sonuçlarla en kaliteli hizmeti veren merkezlerin başında gelir. Emphair’den hizmet alan hastaların tamamı hem hizmet kalitesinden, hem operasyonun başarısından hem de fiyattan memnun kalır.  

Saç Ekimi Fiyatı Ucuz Olan Merkezlerde Saç Ektirmek Ne Kadar Güvenlidir?

Saç ekimi, mikrocerrahi bir operasyondur. Bu nedenle ameliyathaneler kadar steril ortamlarda yapılması gerekir. Ayrıca operasyonda kullanılan cihazların kalitesi ve medikal ürünlerin kalitesi, operasyonu önemli ölçüde etkiler. Örneğin, saç kökü toplama işleminde kullanılan cihazların uçlarına takılan aparatların tek kullanımlık olması önemlidir veya donör bölgeden çıkarılan saç köklerinin kaliteli solüsyonda bekletilmesi gerekir. 

Aparatların değiştirilmemesi veya operasyonun yapıldığı alanın steril olmaması enfeksiyona neden olabilir. Düşük kaliteli solüsyonlar ise saç köklerinin canlılığını kaybetmesine neden olur. Canlılığını kaybeden saç köklerinin ekilmesi mümkün değildir. Piyasa fiyatları altında fiyat sunan yerlerde genellikle buna benzer riskler bulunur. Emphair yükske kaliteli hizmet ve teknolojileri ile saç sorunlarınızın ortadan kalkmasına yardımcı olur.

Mevcut Saçların Uzun Olması Saç Ekimi Fiyatını Etkiler mi?

Mevcut saçların uzun veya kısa olması saç ekimi operasyonlarının fiyatını etkilemez. Saçların uzunluk durumu sadece kullanılacak yöntemi belirleyebilir. Saç ekimi yaptırırken, mevcut saçlarınızın da güçlendirilerek dökülmelerini önlemek adına çeşitli bakım uygulamaları yapılır. Fakat bu uygulamalar tamamen isteğe bağlıdır. 

Saç ekimi sırasında yapılan bakım uygulaması hem yeni ekilen saç köklerinin güçlenmesini hem de mevcut saçların güçlenmesini sağlar. Bu tür bakım işlemlerini düzenli olarak yaptırmak, mevcut saçların dökülmesini engeller. Bu sayede mevcut saçlar, ekilen saçlarla birlikte ömür boyu kullanılabilir. Bu uygulamalar kişinin isteğine doğrultusunda yapılır. Emphair Saç Ekim Merkezinde uygulanan PRP destekli saç ekimi yöntemi, bu uygulamaya en iyi örnektir. Saç ekim fiyatları ve teknikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz de https://www.emphair.com/tr/sac-ekimi-fiyatlari/ sayfasını inceleyebilir ya da Emphair uzmanlarını arayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.