Bu haber kez okundu.

Rıfat Ayyıldız, Son Yolculuğuna Uğurlandı
banner229

Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Başkan Yardımcısı, eski Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Rifat Ayyıldız son yolculuğuna uğurlandı. İstanbul’da bir yakının düğününe katılmak için giden Rıfat Ayyıldız geçirmiş olduğu beyin kanaması sonucunda hayatını kaybetmişti.

İstanbul’dan karayoluyla Siirt’e getirilen Rıfat Ayyıldız, evinin önünde helallik alınmasının ardından, çarşı camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra yüzlerce seveninin gözyaşları arasında Zevye mezarlığına aile mezarlığında defnedildi.

Çarşı camide kılınan cenaze namazı sonrası merhum Rıfat Ayyıldız’ın naaşı dualar ve gözyaşları arasında yolculuğuna uğurlanırken, oda başkanları ile iş ve siyaset dünyasının temsilcileri de cenaze de hazır bulunarak vefa örneği gösterdi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, acılarının çok büyük olduğunu belirterek, ”Birlikte yılarca çalışma fırsatı bulduğum değerli bir büyüğümüzü kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm esnaf teşkilatına baş sağlığı diliyorum. Rıfat Başkanımız bizim kalbimizde sonsuza dek yaşayacaktır” dedi.

Cenaze törenine katılan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Başkan Yardımcısı, eski Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Rıfat Ayyıldız’ın vefatı bizleri derin bir üzüntü içersine soktu. Allah mekanını cennet eylesin. Eşi,çocuklarına,yakınlarına ve sevenleri ile tüm esnafımıza da Allah’tan sabır ve baş sağlığı diliyorum.

Medya Siirt olarak merhum Rıfat Ayyıldız’a Allah'tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Merhum Rıfat Ayyıldız'ın taziyesinin Ensar Camide yapılacağı öğrenildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 6 yıl önce

Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Avatar
ali çaycı 6 yıl önce

sayın başkanım yerin ve mekanın cennet olsun geri kala aylenede Allah sabırlar versin