Bu haber kez okundu.

Renault ve Dacia’dan Şehre Dönüş Servis Kampanyası
banner229

Renault ve Dacia sahipleri, otomobillerini sonbahara fırsatlarla hazırlıyor. Renault Bahattin Acar’dan yapılan açıklamaya göre, 24 Ağustos-3 Ekim'de yetkili servislerde geçerli olan Şehre Dönüş Servis Kampanyasından 0-3 yaş arası binek ve hafif ticari tüm Renault ve Dacia modelleri faydalanabiliyor.

24 Ağustos’ta başlayıp 3 Ekim’de bitecek olan  Şehre Dönüş Servis Kampanyası 0-3 yaş arası Renault’nuzun tüm bakım ve mekanik onarımlarında %20’e indirime ek sürpriz ayrıcalık ve avantajlar Renault & Dacia yetkili servisi B.Acar'da sizi bekliyor.

+ 4 yaş ve üzeri Renault'nuzun bakım ve mekanik onarım işçiliklerinde %30 indirime ek yedek parça ve motor yağlarında %20'den başlayan indirimler Renault & Dacia yetkili servisi B.Acar'da sizi bekliyor.

Bakım yapan her müşteriye Ücretsiz dezenfeksiyon işlemi yapılmaktadır.

Kampanya kapsamında Maximum Kart ile yapılacak 2 veya 3 taksitli işlemlere ilave 4 taksit imkanı sunulacaktır.

B.Acar Renault yetkili satıcısı Kurtalan yolu üzeri 3. km/Siirt

0 484 224 80 61

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.